День кар’єри ЄС 2023 у Львівському університеті

11.10.2023 | 13:37
17-20 жовтня 2023р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка за сприяння Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом та Інформаційного Центру ЄС відбудеться важлива подія – День кар’єри ЄС 2023. 
***
EU Career Day | День кар’єри ЄС 2023 – проєкт Європейського Союзу, місією якого є інформування про шляхи професійного зростання і кар’єрні можливості для молоді в європейському вимірі. 
***
Цільовою аудиторією заходу є студенти та випускники, які перебувають у активному пошуку місця праці а також усі, хто зацікавлені у розвитку своїх навичок. Представники компаній-роботодавців, громадських організацій, волонтерських проектів, які радо долучилися до заходу, поділяться досвідом кар’єрного зростання фахівців, нададуть чимало корисних порад з власного досвіду та оберуть серед активної студентської спільноти майбутніх працівників для своєї компанії.
День кар’єри ЄС – це подія, меганасичена цікавими заходами, форматами, учасниками та яскравими враженнями.
На вас чекає офіційне відкриття, панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція», тренінги, презентації компаній-учасників, ярмарок вакансій, співбесіди, волонтерство, розіграші корпоративних подарунків та багато іншого.
По завершенні події за результатами опрацьованих матеріалів, що будуть подані на дискусії та тренінгах, учасники матимуть нагоду пройти коротеньке тестування і отримати сертифікат учасника події День кар’єри ЄС 2023.
!!!  Реєстраційна форма для відвідувачів (студенти, аспіранти, випускники, викладачі, учні та інші зацікавлені): https://cutt.ly/5whSAjRs
***
Цьогоріч День кар’єри ЄС відбуватиметься у змішаному форматі. 
***
Додаткова інформація – у вкладених файлах.
***
Запрошуємо приєднуватись та відвідати цю важливу подію разом із студентами вашого факультету. Також будемо дуже вдячні, якщо ви долучитесь та підтримаєте захід, поширивши інформацію про День кар’єри ЄС  серед студентської та викладацької спільноти вашого факультету. Впевнені, це буде для них актуально! 
***
Уся інформація про нас на https://linktr.ee/career.lnu