Інформація для першокурсників фізичного факультету

28.08.2021 | 16:47

Шановні першокурсники!

Деканат фізичного факультету вітає Вас з новим статусом — СТУДЕНТ ФІЗИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ! На Вас чекає цікаве навчання, невичерпний світ творчого пошуку та пізнання наукових таємниць. Перед Вами відкриваються нові перспективи, Ви будете формувати свою особистість і своє майбутнє. Проявіть свої таланти та здібності, знайдіть вірних друзів, допомагайте один одному і тоді все складеться якнайкраще.

Щиро бажаємо Вам, дорогі першокурсники, успіхів у навчанні. Нехай втіляться в життя усі Ваші плани і мрії. Щастя Вам, здоров’я, любові та благополуччя!

З нагоди початку нового навчального року в Львівському національному університеті імені Івана Франка заплановано чимало заходів. Традиційно, урочистості розпочнуться з Богослужіння у церкві Преображення Господнього (вул. Краківська, 21).

1 вересня 2021 року о 10:00 академічна спільнота Університету, першокурсники та їхні рідні візьмуть участь в урочистій академії перед головним корпусом Університету (вул. Університетська, 1).

Зустріч першокурсників з керівництвом факультету, викладачами та порадниками академічних груп відбудеться об 11:30 (вул. Драгоманова, 19).

Інформація про гуртожиток №5 розміщена на сайті

Адреса гуртожитку: вул. Пасічна, 62б.

Поселення студентів в гуртожиток №5 проводитиметься з 25 по 28 серпня 2021 року.

З повагою, деканат фізичного факультету