Результати щосеместрового моніторингу якості навчальних дисциплін у системі Деканат

31.01.2022 | 12:20

Переглянути результати моніторингу можна в особистих кабінетах у системі “Деканат”. Для цього потрібно зайти у свій особистий кабінет викладача, натиснути на вкладку “Опитування”, потім кнопку “Подивитись результати”. При активації синього рядка під назвою “Опитування щодо якості навчальних дисциплін (грудень, 2021)”, на екрані з’явиться таблиця з переліком параметрів, згідно яких оцінювалась дисципліна та стовпчики з назвами дисциплін, які викладав викладач. Внизу таблиці містяться оригінальні коментарі, які залишили студенти.

У першому стовпчику, після переліку параметрів, вказана зведена середня оцінка по конкретному параметру, але з усіх дисциплін, які оцінювались студентами. Також ця оцінка залежить від кількості студентів, які оцінювали ту чи іншу дисципліну. Можливість відображення кількості студентів, які оцінювали дисципліну, у таблиці ще розробляється і стане доступною найближчим часом.

 Якщо при переході на результати опитування у вас буде відсутня таблиця з інформацією, або ж деякі стовпчики з дисциплінами будуть порожні, це означає, що студенти не залишили відгуків щодо дисциплін, які ви викладали.