Щосеместровий моніторинг якості навчальних дисциплін 

15.12.2022 | 23:49

Центр забезпечення якості освіти спільно з Центром моніторингу проводять щосеместровий моніторинг якості навчальних дисциплін, який триватиме до 25 грудня 2022 року включно.

Метою моніторингу якості освіти у Львівському національному університеті ім. Івана Франка є забезпечення зворотнього зв’язку від здобувачів освіти, відстеження та аналіз динаміки надання освітніх послуг та формування пропозицій стосовно вдосконалення освітнього процесу.

Участь в опитуванні беруть усі студенти університету. Опитування анонімне та проходить через особисті кабінети студентів у системі «Деканат» (вкладка «Опитування»), де здобувачі мають можливість оцінити дисципліни, які викладались протягом семестру.

В особистому кабінеті викладача у системі “Деканат” науково-педагогічним працівникам буде відображатись інформація з переліком дисциплін, щодо яких студенти проходять опитування. Якщо ви побачите розбіжність в цьому переліку з тими дисциплінами, які викладались вами протягом осіннього семестру, або ж студенти не бачать опитування, прохання написати керівниці відділу менеджменту якості освітнього процесу Оксані Філюк oksana.filiuk@lnu.edu.ua

Доступ до результатів опитування буде наданий викладачам після завершення екзаменаційної сесії. Звіти будуть доступні в особистому кабінеті викладача у системі “Деканат”.