Фінальний ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Запроси фізику до себе» у межах проєкту «STEM / STEAM навчання на уроках фізики»

29.02.2024 | 11:21

28 лютого 2024 року місто Лева гостинно зустріло команди юних фізиків-винахідників з різних областей України, які братимуть участь у ІІІ очному етапі Всеукраїнського конкурсу «Запроси фізику до себе…» у межах проєкту «STEM / STEAM навчання на уроках фізики» для учнів 9-х класів закладів загальної середньої освіти.

Конкурс відбувся за сприяння та підтримки Департаменту освіти і науки ЛОДА, Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, фізичного факультету Львівського національного університету імені І. Франка та Інституту модернізації змісту освіти.

26 команд учнів (Черкаська область – 1, Дніпропетровська – 3, Київська – 2, м. Київ – 1, Хмельницька – 1, Миколаївська –1, Тернопільська – 2, Львівська – 7, м. Львів – 8) на фізичному факультеті ЛНУ представили створені власноруч моделі чи прилади з підручних матеріалів для наочної демонстрації фізичного явища або фізичних законів на уроках фізики у 8-му та 9-му класах. А також пройшли цікавий квест «Світ фізики».

Переможці отримали грамоти, дипломи та цінні призи.